Voordelen

Wat zijn de voordelen van nieuwbouw huren?

Wij bieden een goede start

Besluit je te huren in Hart van Anna, dan ben je verzekerd van een goede start. De keuken is volledig uitgerust met inbouwapparatuur en de badkamer is afgewerkt met mooi sanitair. Net als bij veel nieuwbouw, is dit appartement ook voorzien van vloerverwarming. Mooi meegenomen: je betaalt geen Onroerende Zaak Belasting (OZB) of opstalverzekering.

Laat het onderhoud maar aan ons over

Een koopwoning vergt onderhoud. Dat kost tijd en geld. Deze zorgen heb je niet als je huurt. Voorlopig is er natuurlijk geen onderhoud nodig, want Hart van Anna is nieuw. Maar als er straks onderhoud of herstel nodig is aan het gebouw of uw keuken en badkamer, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Dicht bij je werk wonen?

Eén van de grote voordelen van Hart van Anna is de bereikbaarheid. Wie werkt in de regio rondom Amsterdam, Schiphol, Utrecht of dichterbij rijdt ’s morgens zo de A27 en de A1 op. Hilversum heeft drie treinstations op minder dan 5 minuten op de fiets, dat is dus vrijwel voor de deur! En wissel je van baan? Na 1 jaar huren is de huur per maand opzegbaar.

Gelijkvloers wonen in een nieuwbouw huurappartement, ultiem zorgeloos

Overweeg je je grote huis met tuin te verruilen voor een appartement. Lonkt het comfort van gelijkvloers wonen en wil je je ook geen zorgen meer maken om het onderhoud? Dan biedt huren uitkomst. En wat is het dan ontzettend fijn dat je weet dat je de eerste bewoner bent. Een frisse nieuwe start. In de breedste zin van het woord.

Energiezuinig en duurzaam

Hart van Anna is volgens de laatste normen en richtlijnen gebouwd. Dat betekent dat je huurappartement heel duurzaam en energiezuinig is. Prettig, dat scheelt behoorlijk in je energierekening. En ook in comfort zal je verschil merken. Geen tocht, een altijd prettig binnenklimaat en fijne vloerverwarming.